sliderImg

РЕЗЕРВИРАЈ КАРТИ ОНЛАЈН

sliderImg

РЕЗЕРВИРАЈ КАРТИ ОНЛАЈН

sliderImg

РЕЗЕРВИРАЈ КАРТИ ОНЛАЈН

ДНЕВНА КАРТА ДЕЦА

cartImg

Еднодневна ски карта за деца до 12 год. со вклучен депозит од 150 ден.

950 ден.

-
+

ДНЕВНА КАРТА ВОЗРАСНИ

cartImg

Еднодневна ски карта за возрасни со вклучен депозит од 150 ден.

1250 ден.

-
+

ПОЛУДНЕВНА КАРТА ВОЗРАСНИ

cartImg

Полудневна ски карта за возрасни од 12:00ч. со вклучен депозит од 150 ден.

800 ден.

-
+

ПОЛУДНЕВНА КАРТА ДЕЦА

cartImg

Полудневна ски карта за деца до 12 год. од 12:00ч. со вклучен депозит од 150 ден.

650 ден.

-
+

БИЛЕТ ЖИЧАРА

cartImg

Билет за едно возење со жичара без опрема за скијање

300 ден.

-
+
AL MK EN

Вашиот код