sliderImg

Како да купам?

Чекор #1

Потребно е најпрво да се Регистрирате во нашиот систем. Сите полиња кои ви се зададени, морате уредно да ги потполнете. Веднаш по регистрацијата, ќе добиете меил за верификација кој ќе ве упати кон нашата веб страна за да се логирате во вашиот акаунт (доколку не добиете меил во рок од 1 минута ве молиме проверете во SPAM/JUNK).

tutImg

Чекор #2

Следно што треба да направите е:

   1. Изберете ја картата за скијање која ви одговара или картата за жичара
   2. Изберете за кој ден сакате да купите карта во полето ЗА ДЕН
   3. Со копчето + (плус) одберете ја количина колку карти сакате да купите од картата која сте ја одбрале

При купувањето може да купите во исто време различни карти со различни количини по истата горе наведена постапка.

tutImg

Чекор #3

Откако ќе ги одберете Вашите карти, треба да кликнете на кошничката во горниот десен агол која ќе ве однесе на нова страница со сите детали на Вашата кошничка.

tutImg

Чекор #4

Потоа ќе можете да продолжите со процесот на плаќање со притискање на копчето ПЛАТИ. Внесете ги уредно Вашите податоци од Вашата платежна картичка со цел да се изврши плаќањето онлајн. По успешното плаќање ќе добиете ваучер во PDF и упатство на вашата и-меил адреса (доколку не добиете меил во рок од 1 минута ве молиме проверете во SPAM/JUNK). Со истиот упатете се во хотел Лоџ (кој се наоѓа наспроти билетарата за ски карти) и на рецепционерот покажете му го ваучерот. По неговата брза проверка, ведаш ќе ја добиете вашата ски карта.
Ви благодариме за довербата. Уживајте во секој момент.

tutImg
AL MK EN

Вашиот код